Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2022.02.28. - hétfő 19:00
Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara
Miskolc, Művészetek Háza
Filharmónia bérlet - Miskolc
Felnőtt bérletek
Jegyárak
6 400 Ft

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország miskolci Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-50%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), az előadás előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
28 400 Ft/ 24 900 Ft/ 19 900 Ft/ 13 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. július 17-ig tart, új bérlet 2024. november 6-ig, az első hangversenyig váltható.

Jegyek 2024. október 6-tól válthatók.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Brahmsnak és Joachim Józsefnek, a 19. század egyik legnagyobb hegedűművészének 1853-as találkozása életre szóló barátsággal végződött, melynek olyan műveket köszönhetünk, mint a német zeneszerző egyetlen hegedűversenyét, amit jó barátja számára komponált. A mű felcsendül a február 28-ai, miskolci koncerten is, ahol az est szólistája Oláh Vilmos lesz. A művész egy alkalommal így nyilatkozott: „Hét-nyolc éves lehettem, amikor elkezdtem lemezeket gyűjteni. Joachim József zenélését például ezeken […] hallottam először és elképesztő hatással volt rám, […] Brahms darabok eljátszásánál irányadó számomra az ő interpretációja.

ELŐADÓK:

Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara
Oláh Vilmos - hegedű
vezényel: Vásáry Tamás


MŰSOR:

Brahms: D-dúr hegedűverseny, Op. 77.
Brahms: 4. e-moll szimfónia, Op. 98.
Filharmónia bérlet - Miskolc - további koncertek