Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2022.04.24. - vasárnap 19:00
Szent István Filharmonikusok
Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
Összhang bérlet - Békéscsaba
Felnőtt bérletek
Jegyárak
4 400 HUF

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország békéscsabai Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-50%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

 Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában, a koncert előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon. 

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
23 900 Ft/20 900 Ft/17 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabítás 2024. július 14-ig tart, új bérletet 2024. december 9-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28. U alakú épület; +36 66 442 120; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, és online a www.jegymester.hu oldalon.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Egy folyton változó korban, amiben feltalálták a repülőgépet, kirobbant egy világháború és egzotikusabbnál-egzotikusabb helyeket fedeztek fel, élt és alkotott Ravel és Debussy, akik a francia zene zsenijei voltak. A két érzéki, ínyenc egyéniség zenéje maga volt a változatosság. Folyton kutatták az eredeti és új ötleteket, hogy aztán beépíthessék művészetükbe, ezzel haladva a jövő felé, de szívesen merítkeztek a francia és görög múltban, valamint a tündérmesék világában. Ismerje meg Ön is a két zeneszerző zenei világát a Szent István Filharmonikusok hangversenyén keresztül április 24-én Békéscsabán.

ELŐADÓK:

Szent István Filharmonikusok
Tallós Álmos - hárfa
vezényel: Ménesi Gergely


MŰSOR:

Debussy: Kis szvit
Debussy: Két tánc
Ravel: La valse
Debussy: Printemps
Ravel: Bolero
Összhang bérlet - Békéscsaba - további koncertek