Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2021.12.08. - szerda 19:00
Boros Misi zongoraestje
Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
Összhang bérlet - Békéscsaba
Felnőtt bérletek
Jegyárak
4 400 Ft

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország békéscsabai Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-50%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

 Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában, a koncert előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon. 

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
23 900 Ft/20 900 Ft/17 900 Ft

A helyre szóló bérlethosszabítás 2024. július 14-ig tart, új bérletet 2024. december 9-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28. U alakú épület; +36 66 442 120; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, és online a www.jegymester.hu oldalon.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Az agyonhallgatás nagymestere
 
… aki számára nem létezett kínos csend. Hiller egyszer úgy fogalmazott „no szép, hogy itt vagy megint, legalább most végre jól agyonhallgatjuk magunkat”. Félicieh David azonban felvehette volna vele a versenyt, ő se eresztette soha bőlére a dolgokat. Találkozásuk felemelő volt egy jó barát anekdotája szerint: „Egy idő után kimelegedtem, kényelmetlenül éreztem magam, és amikor Schumann suttogva hozzám fordult: „David nem beszél sokat”, ezt mondtam: „Valóban nem”. Mire ő így felelt: „Ez tetszik.”.
 
Korának egyik legkiválóbb lírikusaként nem voltak megfelelő képességei a beszédhez, boldogan el volt abban a csodálatosan hangzó világban, amit önmagában teremtett.
ELŐADÓK:

Boros Misi - zongora


MŰSOR:

Bach: A-dúr prelúdium és fúga, BWV 536 (Bogányi Gergely átirata)
Bach: a-moll adagio, BWV 564 (Bogányi Gergely átirata)
Beethoven: C-dúr Waldstein szonáta, op. 53
Schumann: Carnaval, op. 9.
Összhang bérlet - Békéscsaba - további koncertek