Orgonák éjszakája Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek OperaCinema Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2022.12.12. - hétfő 19:00
Egri Szimfonikus Zenekar
Eger, Gárdonyi Géza Színház
Filharmónia bérlet - Eger
Felnőtt bérletek
Jegyárak
4 400 Ft

Jegyek válthatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (Eger, Hatvani kapu tér 4.; +36 36 518 347, szervezes@gardonyiszinhaz.hu).

JEGYÁR KEDVEZMÉNYEK:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk. A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
19 400 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. június 28-ig tart, új bérlet 2024. október 18-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (Eger, Hatvani kapu tér 4.; +36 36 518 347; szervezes@gardonyiszinhaz.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel

Jöjjön el december 12-én Egerbe, ahol Szabó Sipos Máté vezényletével többek között Haydn „Csoda” szimfóniáját is meghallgathatja. A művet az 1791-es londoni ősbemutatón történtek miatt nevezték el így, ugyanis amikor Haydn belépett a koncertterembe, mindenki a közelében szeretett volna lenni, és a kíváncsi nézők hozzásiettek, így a nézőtéren üresen maradtak az ülőhelyek.
Nem sokkal később az üres székekre zuhant a hatalmas koronacsillár. A meglepődött közönség másodpercekkel később felkiáltott: „Miracle! Miracle!”, vagyis „Csoda! Csoda!”.
Ígérjük Egerben nem szakad le a csillár, ellenben az Egri Szimfonikus Zenekar több zenei csodát is elhoz Önnek.
Hallgassa meg koncertjüket és merüljön el Érdi Tamás csodálatos zongorajátékába.

ELŐADÓK:

Egri Szimfonikus Zenekar
Érdi Tamás - zongora
vezényel: Szabó Sipos Máté


MŰSOR:

Haydn: A patikus - nyitány
Mozart: A-dúr zongoraverseny, K. 414
Haydn: D-dúr „Csoda” szimfónia

Filharmónia bérlet - Eger - további koncertek