Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.11.09. - szombat 19:00
Jazzation Acappella Együttes
Sopron, Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ
Scarbantia bérlet - Sopron
Felnőtt bérletek
Jegyárak
7 900 Ft

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre - bérletük felmutatásával - 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet. 

A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető,
koncertenként. Az egyes kedvezmények nem vonhatók
össze.

Jegyek válthatók a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ jegyirodájában (Sopron, Liszt Ferenc u. 1. +36 99 517 517, jegyiroda@prokultura.hu), a koncert előtt a helyszínen, iletve online a prokultura.jegy.hu oldalon.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett
klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében
a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
15 900 Ft

Új bérlet 2024. november 9-ig, az első hangversenyig váltható.
Jegyek 2024. október 1-től válthatók.

Bérletek válthatók a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ jegyirodájában (Sopron, Liszt Ferenc u. 1. +36 99 517 517, jegyiroda@prokultura.hu), a koncert előtt a helyszínen, iletve online a prokultura.jegy.hu oldalon.

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese, melynek tagjai hangszerek nélkül mutatják meg, hogy a zenei élmény a legteljesebb lehet akkor is, ha mindössze öten állnak és énekelnek a színpadon. Nem véletlen, hogy a csapat négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatja magáénak, legutóbbi lemezüket dupla telt ház előtt mutatták be a Zeneakadémia Nagytermében, és a magyar animáció fennállásának 110 éves évfordulójára készített rajzfilmzenei válogatásukat, mely a Dal 2024 extra produkciójaként debütált, több mint másfél millión nézték meg. Az együttes tagjai a vokális műfaj legkiválóbbjai: Várallyay Katus, Bolyki Sára, Kanizsa Gina, Bolyki Barnabás és Homor Máté egytől egyik nagyszerű énekesek, akik arra a legbüszkébbek, hogy olyan csodás zenészekkel játszhattak már együtt, mint a világhírű Bobby McFerrin, vgy a modern acappella brit nagyágyúja, a King's Singers.

A Jazzation fő profilja a jazz, de változatos repertoárja a világ népzenéiből és a régi magyar sanzonokból is merít.

A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja az együttes, mely különleges válogatást kínál repertoárja legjvából: komplex harmóniák, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a koncerten.

Scarbantia bérlet - Sopron - további koncertek